Gjest Gjest_trulte_* Skrevet 8. oktober 2006 #1 Skrevet 8. oktober 2006 Jeg er singel så når jeg lager middag slenger jeg alltid halvparten over på en tallerken med folie å setter den inn i kjøleskapet til senere. Maten er altså varm når jeg slenger den inn fordi jeg ikke gidder å vente til den blir kald..har aldri tenkt over dette før nå, men får maten dårligere kvalitet av dette?
Gjest piaf Skrevet 8. oktober 2006 #2 Skrevet 8. oktober 2006 Middagsrester eller annen varm mat som skal oppbevares i kjøleskap bør kjøles ned så raskt som mulig (feks i et åpent vindu eller i kaldt vann) for å unngå bakterievekst, og være kald før den går i kjøleskapet, for å unngå å heve temperaturen i kjøleskapet og slik fremme bakterievekst i den andre maten som finnes der. Matportalen om oppbevaring av mat i kjøleskap
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå