Gå til innhold

trulte's restemat dilemma


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_trulte_*
Skrevet

Jeg er singel så når jeg lager middag slenger jeg alltid halvparten over på en tallerken med folie å setter den inn i kjøleskapet til senere. Maten er altså varm når jeg slenger den inn fordi jeg ikke gidder å vente til den blir kald..har aldri tenkt over dette før nå, men får maten dårligere kvalitet av dette?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Middagsrester eller annen varm mat som skal oppbevares i kjøleskap bør kjøles ned så raskt som mulig (feks i et åpent vindu eller i kaldt vann) for å unngå bakterievekst, og være kald før den går i kjøleskapet, for å unngå å heve temperaturen i kjøleskapet og slik fremme bakterievekst i den andre maten som finnes der.

Matportalen om oppbevaring av mat i kjøleskap

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...