Gå til innhold

roastbiff


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_mia_*
Skrevet

Hva passer best til roasbiff mørbrad eller flatbiff, vil jo ha de så mørt som mulig. Hvor mye må jeg regne til koldtbord 50 personer?

Skrevet

Jeg foretrekker mørbrad. Mørere og mye bedre smak. :)

Skrevet

bruk mørbrand, stek den på veldig svak varme i laaang tid.

Den blir mørest da.. :)

Gjest Fjellsippa
Skrevet

Jeg synes det blir det samme. Hovedsaken er at kjøttet er mørnet skikkelig. Du kan få begge deler som er bra eller dårlig.

Brun kjøttet i panna. Surr det med hyssing, og ha på salt og pepper. Bruk gjerne Maldonsalt. Sett ovnen på 80 grader. Sett steketermometer i kjøttet, og stek til temperaturen når 55 - 58 grader. Det tar ei stund, men er vel verdt å vente på.

La kjøttet hvile minst en time etter at du har tatt det ut av ovnen. Godt varmt med hjemmelaget bernaise og potetbåter stekt i ovnen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...