Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva skal dere ha av mat i juletiden?

Jeg er usikker, men helt bestemt er pinnekjøtt med poteter og kålrabistappe på julaften, og kransekake,pepperkaker og riskrem til dessert...

Lillejulaften blir det noe vanlig og lett som spaghetti eller noe sånt,vi pleier å ikke ha julemat den dagen...

1 dag tror jeg det blir skinkestek med surkål og rødkål,2 dag skal vi bort så da vet jeg ikke...

Også masse julegodterier så klart,nam nam

Får vann i munnen jeg :sjarmor:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi skal feire jul på min manns arbeidsplass, og der serverer de buffet.

Men ingen tvil hva som skal finne veien til min mage : pinnekjøtt med tilbehør!!Ingen jul uten det :nisseblunk: Også selvfølgelig riskrem til dessert :hoppe:

Hadde vi feiret hjemme, hadde vi hatt pinnekjøtt julaften (for da er jeg kokken) med riskrem til dessert.

1 dag pleier vi å ha fiskesuppe til forrett, torsk med tilbehør til hovedrett og fruktcoctail med is/krem til dessert.

Lille julaften har vi vel "vanlig" mat, men koser oss med gløgg og julekaker på kvelden under juletrepynting.

:nissekonekyss:

Skrevet

Pinnekjøtt på julaften.

Det er absolutt fast.

Men vi feirer ikke hjemme, så ellers vet jeg ikke. Hade det vært hos min familie hadde jeg visst litt, men nå er det hos svigers, og det har jeg bare gjort en gang før, så jeg kjenner ikke helt tradisjonene der.

Kylling og pommes-frites tror jeg er lille-julaften tradisjon. Ellers er jeg ikke sikker. Kalkun på nyttårsaften, og svineribbe en eller annen dag i løpet av romjula.

Så lenge jeg får pinnekjøtt på julaften, så ordner nok resten seg :)

Skrevet

Pinnekjøtt med rabbestappe, poteter osv og riskrem til dessert :) Det blir ikke jul uten :)

Gjest LilSweetie
Skrevet

Pinnekjott er noe av det beste som finnes! Jeg spiser noen ganger det, og noen ganger ribbe, men tror det blir pinnekjott i aar! :)

Lille julaften er det risgrot.

Skrevet

Ribbe, medisterkaker, og medisterpølser er julaftenmat. De andre dagene blir litt etter hva vi føler for. Som relativt fersk sammenslått familie har vi ikke de store tradisjonene.

Skrevet

Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål og poteter er julaften mat.

Lillejulaften er det risengrynsgrøt.

Skrevet

Vår julemiddag er nok preget av at Mamma er fransk. Det er jo ikke julaften som er den store dagen i de fleste land, men 1. juledag. Julaften har vi derfor ingen spesiell middag. Vi spiser grøt med mandel i til sen lunsj, og sent på kvelden (etter gaveåpning) har vi et stort koldtbord. Koldtbordet går igjen som frokost og kveldsmat hele romjulen (fylles på etterhvert). 1. juledag derimot har vi kalkun med god stuffing, hjemmelaget saus og alle slags gode tilbehør. Dessert er riskrem med rød saus, fyrstekake og karamellpudding. Ellers er det tilfeldig hva vi spiser i romjula. Nyttårsaften har vi ribbe.

Skrevet

Pinnekjøtt... :sikle:

Gjest snikkelora
Skrevet

Lillejulaften, på kvelden: Ost og kjeks (vin til mannen)

Julaften, middag: Pinnekjøtt, kålrabistappe, poteter og rørt tyttebærsyltetøy

1. juledag, senfrokost: koldtbord

1.juledag middag: rester fra julaften

2. juledag: stek

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...