Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilke epler er best å bruke i eplekaker?

Videoannonse
Annonse
Gjest Deception
Skrevet

Syrlige epler; nesten slik at jo surere, jo bedre.

Om vinteren:

Granny Smith

Om høsten med norske epler tilgjengelig:

Gravenstein :hjerte:

Skrevet

Jeg synes sure epler er forferdelig i eplekaker, så jeg bruker søte, røde (melne) epler.

Skrevet

Jeg synes også sure er best, så jeg er helt enig med Deception.

Skrevet

Golden Delicious (gule) syns jeg er best. Blir anbefalt i de fleste oppskrifter jeg bruker. Disse er ikke for søte men ikke så sur heller. Granny smit er alt for surt. Du må ha en "fast" eple som ikke blir mos når den blir varm.

Skrevet

Jeg synes også syre epler er de beste i eplekaker.

Som oftest brukes det epler fra besteforeldrene mine sitt tre her...

Skrevet

Takk for svar!

Smak og behag tydeligvis!! ;)

Skrevet

Jeg synes også sure epler er best, har brukt halvmodne norske vinterepler til nå (vet ikke hvilken sort, ser ut som noe gammelt gravensteinliknende). Eplene blir jo søtere når de blir bakt - med en frisk smak. Melne epler er iiiik.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...