Arkana Skrevet 4. oktober 2006 #3 Skrevet 4. oktober 2006 Det kommer an på hva årsaken er. Hvis gjæren er gammel, du brukte for høy temperatur eller rett og slett glemte gjæren er det ikke så mye å gjøre. Hvis du brukte kald væske istedet for varm trenger bare deigen litt mer tid.
Linx Skrevet 4. oktober 2006 Forfatter #4 Skrevet 4. oktober 2006 Nei, glemte nok ikke gjæren! Mulig det var litt for varmt for gjæren... selvom jeg kjennte på væsken! Ja ja, den har ikke hevet seg noe på snart t o timer, så da kan jeg vel gi opp! Ingen boller i dag med andre ord!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå