Gjest gjesta Skrevet 3. oktober 2006 #1 Skrevet 3. oktober 2006 (endret) Hvordan skal jeg lage sausen til lammefrikasé? Endret 3. oktober 2006 av Xavia
Brunhilde Skrevet 3. oktober 2006 #2 Skrevet 3. oktober 2006 Jeg lager jevning av melange og mel, dvs smelter smøret og rører inn mel uten at det tar farge. Så sper jeg med kraft og smaker til med pepper og evt salt.
Gjest gjesta Skrevet 3. oktober 2006 #3 Skrevet 3. oktober 2006 Ok, da var det som jeg trodde! Takk skal du ha Brunhilde!
onyx Skrevet 3. oktober 2006 #4 Skrevet 3. oktober 2006 Jeg lager maisennajevning som jeg blander rett i kraften + litt fløte og friske urter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå