Gjest Fjellsippa Skrevet 1. oktober 2006 #1 Skrevet 1. oktober 2006 (endret) Jeg skulle bake sjokolademuffins i dag, og prøvde ei ny oppskrift. Stekte dem i muffinsblekk som var godt smurt, men ikke strødd (det skulle jeg nok ha gjort, men er ikke så sikker på at det hadde hjulpet). Da jeg skulle løsne muffinsene satt alle fast. Hvis det skjer når jeg bruker andre oppskrifter, går det som regel å løsne dem hvis jeg lirker litt. Denne gangen var kakene så sprø/ryen at det bare ble smuler. Den ene jeg fikk løs, rydde sund da jeg løftet den. Så nå har jeg ei stor skål med sjokoladekakesmuler som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med. Er det noen av dere som har en god ide til hva jeg kan gjøre med dem. Synes det er for galt å kaste dem. Endret 1. oktober 2006 av Fjellsippa
Kylling Skrevet 1. oktober 2006 #4 Skrevet 1. oktober 2006 Ha dem i en bolle og ha vaniljesaus over. Det er KANONGODT!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå