Gjest Gjest1 Skrevet 1. oktober 2006 #1 Skrevet 1. oktober 2006 Noen som har noen ideer til kå som tilbehør til kjøttkaker? Jeg har ikke melk, så det blir ikke kålstuing...
Gjest Gjest Skrevet 1. oktober 2006 #2 Skrevet 1. oktober 2006 Bare kokt kål ved siden av? Og poteter selvfølgelig.Det blir godt det.
Gjest Gjest1 Skrevet 1. oktober 2006 #3 Skrevet 1. oktober 2006 Ja, det blir det om jeg ikke kommer på noe mer spennende.
Irie Skrevet 1. oktober 2006 #4 Skrevet 1. oktober 2006 Du kan også lage kålstuing uten melk. Det blir ikke helt den samme smaken, men jeg lager det ofte slik at jeg bare erstatter melkemengden med kraft fra forkokingen av kålen.
Gjest Gjest1 Skrevet 1. oktober 2006 #5 Skrevet 1. oktober 2006 Du kan også lage kålstuing uten melk. Det blir ikke helt den samme smaken, men jeg lager det ofte slik at jeg bare erstatter melkemengden med kraft fra forkokingen av kålen. ← Da prøver jeg det! Har faktisk ikke tenkt tanken en gang, at det går an. Takk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå