Gå til innhold

speilegg


Gjest Norwegian Blue

Anbefalte innlegg

Gjest Norwegian Blue
Skrevet

Nå har ikke jeg spist speilegg på hundre år minst, men jeg husker at jeg likte det når det var godt stekt og plomma ikke var intakt, men at det hele var en mørje med gult og hvitt blandet. Hvordan lager man det?

:sjenert:

Videoannonse
Annonse
Gjest Deception
Skrevet

Stikker hull i plommen mens egget ligger i panna. Og snur det deretter.

Gjest Norwegian Blue
Skrevet

Ok, så det stekes på begge sider altså?

Takk for svar. Fant ingen oppskrift på dette og tenkte jeg kunne spørre før jeg roter til kjøkkenet

Skrevet

Jeg er heller ikke glad i løs/hel plomme.

Pleier å ha egget opp i panna før jeg roter litt rundt i plommen, slik at den sprer seg utover. Venter til egget er nesten gjennomstekt før jeg snur det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...