Gjest Norwegian Blue Skrevet 1. oktober 2006 #1 Skrevet 1. oktober 2006 Nå har ikke jeg spist speilegg på hundre år minst, men jeg husker at jeg likte det når det var godt stekt og plomma ikke var intakt, men at det hele var en mørje med gult og hvitt blandet. Hvordan lager man det?
Gjest Deception Skrevet 1. oktober 2006 #2 Skrevet 1. oktober 2006 Stikker hull i plommen mens egget ligger i panna. Og snur det deretter.
Gjest Norwegian Blue Skrevet 1. oktober 2006 #3 Skrevet 1. oktober 2006 Ok, så det stekes på begge sider altså? Takk for svar. Fant ingen oppskrift på dette og tenkte jeg kunne spørre før jeg roter til kjøkkenet
Gjest Lea Skrevet 1. oktober 2006 #4 Skrevet 1. oktober 2006 Jeg er heller ikke glad i løs/hel plomme. Pleier å ha egget opp i panna før jeg roter litt rundt i plommen, slik at den sprer seg utover. Venter til egget er nesten gjennomstekt før jeg snur det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå