Gå til innhold

Gele i hermetiske skinkebokser


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er alltid litt gele i de hermetiske skinkeboksene. Jeg pleier alltid å kaste den, synes ikke den er noe god. Men jeg lurer på om det er noen grunn til at den er der? Er det noen som liker den? Eller har den et annet formål?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

VIlle vel tro det er for at ikke skinkens ytterkanter skal "tørke"?

*synsing* :)

Skrevet

Aner ikke hvorfor den er der, men jeg spiser den... jeg syns den er god ;)

Skrevet

Jeg antar den er der fordi det er hermetikk. Hermetikk skal vel være uten luft pga faren for bakteriedannelse.

Skrevet

Takk for svar!

Det høres fornuftig ut at geleen er der for at det ikke skal være luft i boksen. Jeg tror ikke det er for at skinken ikke skal tørke, for i så fall fungerer den dårlig. Noen ganger er det nærmest geleen så hardt at jeg skjærer det bort...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...