Gjest Gjest Skrevet 1. oktober 2006 #1 Skrevet 1. oktober 2006 tok ut kjøttdeigen til middag idag, tinte helt opp, men middagen ble avlyst, så nå står kjøttdeigen i kjøleskapet igjen.. hvor lenge kan den stå her uten å bli ødlagt og etter å ha vært fryst?
Irie Skrevet 1. oktober 2006 #2 Skrevet 1. oktober 2006 Et par dager burden den holde. Det viktigste er å sjekke kjøttdeigen før du bruker den, se etter "sleip" overflate og lukt. Husk også det at "aroma"pakker ofte lukter litt når de åpnes, så det er lurt å la kjøttdeigen lufte litt hvis du ikke er sikker på lukten. Hvis den fremdeles lukter vondt etter lufting, ville jeg ikke brukt den. Bedervet kjøtt lukter ofte svært sterkt, så mest sannsynlig vil du merke denne egne lukten med en gang du åpner den.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå