Morea Skrevet 28. september 2006 #1 Skrevet 28. september 2006 Det er mulig jeg er teit (det er ikke første gangen) men min kjære har alltid ønsket å smake tradisjonsmat fra Norge. Der jeg kommer fra er jo baccalao det, men jeg ønsker å lage fårikål. Er det noen mulighet overhode å finne lammekjøtt som er egnet, uten at jeg må gå til skrittet å tørke det selv? Bor i EU så er det sagt.
Drua Skrevet 28. september 2006 #2 Skrevet 28. september 2006 Lammekjøttet skal være ferskt, ikke tørket, det er derfor det er sesong for det nå. Tror det burde være greit å finne lammekjøtt i EU- til fårikål bør det være kjøttbiter med bein og fett for smakens skyld, og for at det ikke skal løse seg opp.
Morea Skrevet 28. september 2006 Forfatter #3 Skrevet 28. september 2006 Takk Drua. Der ser du... Ikke peiling. Da bør det ikke være noe problem
Gjest Gjest Skrevet 29. september 2006 #5 Skrevet 29. september 2006 Et problem med fårikål i utlandet som en tidligere kollega støtte på, var ingrediensene. Fårkjøtt var dritbillig der, så de inviterte jo hele nabolaget for de tenkte det ble så billig. Så viste det seg at helt vanlige kålhoder var tilnærmet lik umulig å få fatt i, og til slutt måtte de kjøpe til 100 kr stk Noen ble litte bitte granne lange i maskene sine da, tenker jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå