Gå til innhold

Fårikål: hvor mye vann bruker dere?


Drua

Anbefalte innlegg

Lager jo dette så sjelden, så nå ble jeg litt usikker. På matprat sine sider står det 3 dl vann til 1,5 kg kjøtt og 1,5 kg kål, er ikke det litt lite?

Endret av Drua
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg synes det høres altfor lite ut. Jeg måler ikke vann, men det skal minst rekke halvveis opp på kjøttet/kålen, helst litt mer. Men jeg liker kraften og spiser fårikål i suppebolle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ekstraspørsmål: Lokk eller ikke lokk?

Fant det ut. MED. Det klarte ikke opplysningskontoret for kjøtt å skrive i oppskriften sin.

Endret av Drua
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Trodde det skulle være kaldt vann jeg, men har lest og hørt en skal helle oppi kokende vann!! Noen erfaringer??

Jeg bruker kokende vann, men det har neppe noe å si om man bruker kaldt vann. Jeg synes bare det er mest praktisk siden vannkokeren koker vannet mens jeg skjærer opp kjøtt og kål, så slipper jeg å vente på at vannet koker opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tok halve kasserollen nesten, og det ble så bra så - masse deilig kraft :)

Dessuten brukte jeg kaldt vann, kan ikke skjønne at det skal ha noe å si.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...