Gå til innhold

Fårikål: hvor mye vann bruker dere?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Lager jo dette så sjelden, så nå ble jeg litt usikker. På matprat sine sider står det 3 dl vann til 1,5 kg kjøtt og 1,5 kg kål, er ikke det litt lite?

Endret av Drua
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes det høres altfor lite ut. Jeg måler ikke vann, men det skal minst rekke halvveis opp på kjøttet/kålen, helst litt mer. Men jeg liker kraften og spiser fårikål i suppebolle.

Skrevet

Det gjør jeg også, så 3 dl høres bare ut som min porsjon det. Takk!

Skrevet (endret)

Ekstraspørsmål: Lokk eller ikke lokk?

Fant det ut. MED. Det klarte ikke opplysningskontoret for kjøtt å skrive i oppskriften sin.

Endret av Drua
Skrevet

Trodde det skulle være kaldt vann jeg, men har lest og hørt en skal helle oppi kokende vann!! Noen erfaringer??

Skrevet

Bruker bare 1-2 dl. jeg, men så lar jeg det koke leeenge da... Fårikål er best dagen etter. :)

Skrevet
Trodde det skulle være kaldt vann jeg, men har lest og hørt en skal helle oppi kokende vann!! Noen erfaringer??

Jeg bruker kokende vann, men det har neppe noe å si om man bruker kaldt vann. Jeg synes bare det er mest praktisk siden vannkokeren koker vannet mens jeg skjærer opp kjøtt og kål, så slipper jeg å vente på at vannet koker opp.

Skrevet

Jeg bruker lite vann (maks en halvliter), men jeg synes det er godt uten altfor mye kraft. Er vel en smakssak.

Skrevet

Jeg tok halve kasserollen nesten, og det ble så bra så - masse deilig kraft :)

Dessuten brukte jeg kaldt vann, kan ikke skjønne at det skal ha noe å si.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...