Gjest Gjest Skrevet 28. september 2006 #1 Skrevet 28. september 2006 Har så lyst til å lage pizza idag, men har bare tørrgjær for søte deiger. Hvordan er dette å bruke i pizza? Blir det veldig forskjell på deigen med søt enn med vanlig gjær?
pulverheksa Skrevet 28. september 2006 #2 Skrevet 28. september 2006 Du kan fint bruke den gjæren du har.
Gjest Gjest Skrevet 28. september 2006 #3 Skrevet 28. september 2006 Takk for svar! Ble ikke pizza likevel da jeg også mangla andre ting, men da vet jeg iallefall det med gjæren til neste gang :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå