Gjest Hedda Gabler Skrevet 28. september 2006 #1 Skrevet 28. september 2006 Jeg skal ha indrefilet av svin til middag i dag. Men hva skal jeg gjøre med den, synes dere?
Hilde Skrevet 28. september 2006 #2 Skrevet 28. september 2006 Jeg ville krydret den, lagt noen kvister rosmarin langsmed, og surret parmaskinke rundt. Brunes i panne og etterstekes i stekeovn.
Gjest Deception Skrevet 28. september 2006 #3 Skrevet 28. september 2006 "thai"-wok? Du trenger litt grønnsaker (selv liker jeg brokkoli, bønnespirer og vårløk til svinekjøtt), en boks kokosmelk, 1-2 ts grønn currypasta (lite glass på dagligvarebutikk, advarsel: ganske potent), og litt mørk soyasaus, evt. også bittelitt sukker. Stek strimlet svinekjøtt sammen med grønnsaker, salt lett, hell over kokosmelk, og smakssett med currypasta og soyasaus. Serveres med nudler eller ris etter valg. Middag på et kvarter.
Drua Skrevet 28. september 2006 #4 Skrevet 28. september 2006 http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&n...ebok=ja&start=0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå