Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage fårikål til 10 personer. Hvor mye kjøtt og kål bør jeg regne til hver person?

Alle er voksne, og hovedsaklig menn.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

På butikken sa de 300 g kjøtt pr person til meg, det holdt ikke på mennene i min manns familie. Mye av kjøttet "forsvinner" i lagingen synes jeg, så jeg hadde gått for minimum 450 g, om du bruker fårikålkjøtt(mye ben) men bruker du litt finere kjøtt, med mindre ben så skulle det vel holde med 300 g. kjøtt vil jeg tro.

Kål tar jeg litt sånn på slump, det blir ikke spist så alt for mye av det her i huset.

Skrevet

Tusen takk for svar skjønne dere! Tror jeg satser på 500/500 pr. mann. Da får vi vel iallfall nok :-)

Skrevet

Hvor lenge skal det koke for å bli skikkelig godt når jeg bruker 5 kg. kjøtt og 4 kg. kål?

Skrevet

Det bør trekke i ca 2 timer. Kjøttet skal være så mørt at det faller av beina.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...