Nelle Skrevet 27. september 2006 #1 Skrevet 27. september 2006 Skal lage fårikål til 10 personer. Hvor mye kjøtt og kål bør jeg regne til hver person? Alle er voksne, og hovedsaklig menn.
Gjest Gjest Skrevet 27. september 2006 #2 Skrevet 27. september 2006 500 g kjøtt og 500 g kål pr mann.
Jerle Skrevet 27. september 2006 #3 Skrevet 27. september 2006 På butikken sa de 300 g kjøtt pr person til meg, det holdt ikke på mennene i min manns familie. Mye av kjøttet "forsvinner" i lagingen synes jeg, så jeg hadde gått for minimum 450 g, om du bruker fårikålkjøtt(mye ben) men bruker du litt finere kjøtt, med mindre ben så skulle det vel holde med 300 g. kjøtt vil jeg tro. Kål tar jeg litt sånn på slump, det blir ikke spist så alt for mye av det her i huset.
Nelle Skrevet 27. september 2006 Forfatter #4 Skrevet 27. september 2006 Tusen takk for svar skjønne dere! Tror jeg satser på 500/500 pr. mann. Da får vi vel iallfall nok :-)
Nelle Skrevet 29. september 2006 Forfatter #5 Skrevet 29. september 2006 Hvor lenge skal det koke for å bli skikkelig godt når jeg bruker 5 kg. kjøtt og 4 kg. kål?
pulverheksa Skrevet 29. september 2006 #6 Skrevet 29. september 2006 Det bør trekke i ca 2 timer. Kjøttet skal være så mørt at det faller av beina.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå