Gjest meg Skrevet 26. september 2006 #1 Skrevet 26. september 2006 Tengte jeg skulle lage litt god mat til typen kommer hjem. Hvordan tilbereder man koteletter?
Gjest Gjest Skrevet 26. september 2006 #2 Skrevet 26. september 2006 Du får nok mer svar om du ber en moderator flytte det til matforumet..
Gjest Gjest_Margrete_* Skrevet 26. september 2006 #3 Skrevet 26. september 2006 Sent svar, du har vel spist nå: De må ikke være frosne. Bland like deler matolje og godt smør i panna og la den blir varm. Ha på litt salt og pepper på kotelettene. Legg de i den varme panna og stek de 3-5 minutter på hver side. Når de er stekt på begge sider drar du panna vekk fra plata og og lar kjøttet ligge å godgjøre seg i ca 10 minutter til. Ha gjerne i litt ekstra smør på slutten. Panna må holdes varm, men de bør ikke steke mer. Da kan de bli svidd. Nakkekoteletter er godt og blir mørt, også de små kotelettene av edelgris. Server med gode poteter, maiskolber og litt grønt samt lett bernaise saus. Et par flasker Munkholm eller lettøl. Nam, nå ble jeg sulten. Fikk bare pølse i brød til middag i dag.
Gjest Gjest_Lion Queen_* Skrevet 2. oktober 2006 #4 Skrevet 2. oktober 2006 Jeg tilbereder alltid koteletter inni stekeovnen. Legg noen smørklatter i langpanna,krydre kjøttet med det du liker. Stek først på lav varme (ca 180 grader) tja...ca 20/30 min så skrur du opp til 225 grader og "griller" de noen minutter...dette er min måte, og jeg syntes de blir best da. Kok ut pannen etterpå,og du har den nydeligste skysaus.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå