Gå til innhold

Pastinakk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en pastinakk liggende, men hva kan jeg lage med den? Og hvordan smaker den?

Noen tips?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes det ligner litt på nepe eller persillerot i smaken.

Du kan ovnsbake den hel eller i biter med salt, pepper og olivenolje.

Eller lage puree av den evt. putte den i en potetpure. Eller lage suppe med den og poteter eller andre rotfrukter.

Skrevet

Du kan bruke den i lapskaus. Men ikke ha i så mye - den er ganske sterk i smaken.

Gjest Gjest_pulverheksa_*
Skrevet
Prosit, sier nå jeg!!

Hva er det der for no?!  :overrasket:

En hvit "gulrot".

Den er nydelig, smaker litt nøtteaktig. Bruker å ha den i lag med potetene når jeg fløtegratinerer dem, i potet mos, lapskaus, ovnsbakte grønnsaker osv.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...