Gjest Gjest Skrevet 24. september 2006 #1 Skrevet 24. september 2006 Som sagt; jeg skal ha nytt kjøkken med innebygget ovn og platetopp. Kom med argumenter for og i mot induksjonstopp i forhold til vanlig keramisk platetopp. Takker !
Gjest Revenka Skrevet 24. september 2006 #3 Skrevet 24. september 2006 Vi har akkurat fått induksjonstekeplater og det er helt fantastisk. Varmen er gjevn og temperaturendringene skjer fort. Dvs at hvis det koker for mye og du skrur ned temperaturen så skjer varmeendringen umiddelbart i forhold til andre komfyrer som bruker tid på å endre temperatur. Når du tar av gryten vil platen slutte å varme selv om du glemmer å skru av ovnen. Jeg vil aldri gå tilbake til vanlig etter dette Eneste negative er at kanskje ikke alle grytene dine vil fungere (ikke teflongryter) så da må du kjøpe nye
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå