Gjest Grønn Frosk Skrevet 23. september 2006 #1 Skrevet 23. september 2006 Ok, jeg har ett kjempeprosjekt på gang. Skal lage en gigiantisk marsipankake neste helg, og regner med at det blir ca 150 stykker som skal få en smak av denne kaka. Regner med å lage sukkerbunnen i opptil tre langpanner, men lurer veldig på hvordan jeg skal beregne oppskrift. Er det kanskje noen av dere som har lagd kake til så mange før? Hvordan gjorde dere det? Har dere tilfeldigvis en oppskrift som forteller sånn noenlunde hva jeg må beregne av ingredienser? Blir utrolig glad om noen kan hjelpe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå