Gjest Gjest Skrevet 23. september 2006 #1 Skrevet 23. september 2006 Hva bruker du busk-blåbær til? Leste i en annen tråd at de ikke er gode til syltetøy, men blir brukt til salater, kakepynt osv. Er de gode i paier o.l.?
Gjest Gjest Skrevet 23. september 2006 #2 Skrevet 23. september 2006 ...er de forresten like sunne som ville blåbær?
Chelsea Skrevet 24. september 2006 #3 Skrevet 24. september 2006 Jeg har brukt slike blåbær i paier med stort hell. Det ser jo så fint ut! Men de kan være litt surere enn vanlige blåbær så jeg har ofte brukt bringebær i tillegg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå