Gjest Gjest Skrevet 22. september 2006 #1 Skrevet 22. september 2006 Gubben er på rypejakt og vi har aldri hatt en eneste rype i hus. Hva gjør vi når han kommer hjem med fangsten??? Fremgangsmåte, oppskrifter osv. mottas med stor takk!!!
pulverheksa Skrevet 22. september 2006 #2 Skrevet 22. september 2006 Ta en tur på apèretif, de har sikkert mange oppskrifter. Selv liker jeg rypebryst som bare såvidt har vært på panna så de er mørkrosa inni, med en god potetmos, litt rødvinssjy, og grønne bønner/sukkererter til.
pulverheksa Skrevet 22. september 2006 #3 Skrevet 22. september 2006 Glemte i mitt forrige innlegg at, rypene må behandles bra før de havner i panna, ellers kan de likegjerne gå i bosset, så seige blir de. her er en link om behandling av vilt. http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel361.asp
Gjest Gjest Skrevet 22. september 2006 #4 Skrevet 22. september 2006 Gubben er på rypejakt og vi har aldri hatt en eneste rype i hus. Hva gjør vi når han kommer hjem med fangsten??? Fremgangsmåte, oppskrifter osv. mottas med stor takk!!! ← Gulp, det er nesten så jeg hadde håpet at han hadde bommet Du må iallefall få bort alt av fjær! Jeg blir så imponert av dere som tør å lage mat så fra scratch, jeg må til og med kjøpe frosne fiskeblokker, har aldri renset fisk en gang
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå