Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

Vi har planer om å servere rømmegrøt og spekemat i bryllupet vårt. Siden vi trolig ender opp med å ha bryllupet ganske langt utenfor "sivilisasjonen", hadde det vært greit om det gikk an å lage rømmegrøten dagen i forveien, for så å bare varme den opp på selve bryllupsdagen. Noen som vet om dette går an? Eller forringes smaken mye når grøten varmes opp?

En annen ting vi ikke helt finner ut av, er hva vi skal drikke til. Kombinasjonen spekemat og øl går jo greit, men vi sliter litt med å se for oss kombinasjonen rømmegrøt og øl......! (Og det er jo rømmegrøten som blir "hovedrett".) Noen synspunkter? Vi kommer til å ha melk og saft tilgjengelig for de som måtte ønske det, men det lyser liksom ikke bryllup av melk og saft da.... :o Hva annet kan vi servere å drikke :forvirra:

Stjerne :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Smaken vil nok være OK, men du må nok spe den litt. Den blir jo tjukkere av å stå til dagen etter. Det kan bli litt jobb med å røre ut klumpene. Rømmegrøt er alltid best nylaget, men hvis det er vanskelig å få til, får dere spe så godt dere kan og røre kraftig.

Jeg foretrekker melk til, men mange drikker nok saft til også. Øl til rømmegrøt? Uff, ikke etter min smak nei. Men smaken er som baken.....

Ha tilgjengelig litt av hvert, så kan gjestene velge selv.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...