Solskinn Skrevet 18. september 2006 #1 Skrevet 18. september 2006 Som nevnt tidligere er jeg skikkelig nybegynner innen avocadoverden og lenkter litt etter en "avocado for dummies" bok Hadde det i en pastarett til middag i dag. Hvordan vil dette holde seg til i morgen? Tenker på at avocdo blir brun og ekkel ganske fort, men hva med den faktiske holdbarheten. Ser den bare ekkel ut, eller blir den faktisk dårlig? Nå er jo dette i tomatsaus da å jeg ser liksom ikke hvordan den ser ut helt heller...
LadyInRed Skrevet 25. september 2006 #2 Skrevet 25. september 2006 avocado holder seg generelt dårlig. To triks (hjelper deg nok ikke her, men hvis du skal lage guacomole el.noe en dag ): 1. Ha i syre (sitron eller lime) 2. Behold steinen oppi helt til du skal servere disse to triksene gjør at det ikke blir så fort brun guacomole f.eks
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå