Gå til innhold

Avocado igjen


Anbefalte innlegg

Skrevet

Som nevnt tidligere er jeg skikkelig nybegynner innen avocadoverden og lenkter litt etter en "avocado for dummies" bok :ler:

Hadde det i en pastarett til middag i dag. Hvordan vil dette holde seg til i morgen? Tenker på at avocdo blir brun og ekkel ganske fort, men hva med den faktiske holdbarheten. Ser den bare ekkel ut, eller blir den faktisk dårlig? Nå er jo dette i tomatsaus da å jeg ser liksom ikke hvordan den ser ut helt heller...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

avocado holder seg generelt dårlig. To triks (hjelper deg nok ikke her, men hvis du skal lage guacomole el.noe en dag ):

1. Ha i syre (sitron eller lime)

2. Behold steinen oppi helt til du skal servere

disse to triksene gjør at det ikke blir så fort brun guacomole f.eks

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...