Gå til innhold

roastbiff


Gjest Gjest_gjest_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_gjest_*
Skrevet

Hvilke del fra oksen er best å lage roastbiff av og hvordan?

Videoannonse
Annonse
Gjest Fjellsippa
Skrevet

Du kan bruke flatbiff. En hel flatbiff veier vel 2 - 3 kilo.

Sett stekovnen på 80 grader (ja, du leste riktig, åtti grader). Brun kjøttstyket på alle sider, og legg det i ei langpanne. Surr det godt med hyssing som tåler koking. Krydre på alle sider med salt og pepper. Sett i steketermometer, og stek til termometeret når 55 grader hvis du vil ha det rosa. Ta kjøttet ut, og la det hvile en halv time hvis du skal servere det varmt. Skjær i skiver og server med ovnstekte poteter, hjemmelaget bernaise, og salat eller andre grønnsaker.

Siden kjøttet langtidstekes må du beregne god tid. Det tar nok noen timer. Til gjengjeld får du et kjøtt som blir mye saftigere og mørere enn om du bruker høyere varme.

Gjest Gjest_gjest_*
Skrevet

Takk for tipset :) De skal jeg prøve ut

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...