Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 18. september 2006 #1 Skrevet 18. september 2006 Hvilke del fra oksen er best å lage roastbiff av og hvordan?
Gjest Fjellsippa Skrevet 18. september 2006 #2 Skrevet 18. september 2006 Du kan bruke flatbiff. En hel flatbiff veier vel 2 - 3 kilo. Sett stekovnen på 80 grader (ja, du leste riktig, åtti grader). Brun kjøttstyket på alle sider, og legg det i ei langpanne. Surr det godt med hyssing som tåler koking. Krydre på alle sider med salt og pepper. Sett i steketermometer, og stek til termometeret når 55 grader hvis du vil ha det rosa. Ta kjøttet ut, og la det hvile en halv time hvis du skal servere det varmt. Skjær i skiver og server med ovnstekte poteter, hjemmelaget bernaise, og salat eller andre grønnsaker. Siden kjøttet langtidstekes må du beregne god tid. Det tar nok noen timer. Til gjengjeld får du et kjøtt som blir mye saftigere og mørere enn om du bruker høyere varme.
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 18. september 2006 #3 Skrevet 18. september 2006 Takk for tipset De skal jeg prøve ut
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå