Krista83 Skrevet 18. september 2006 #1 Skrevet 18. september 2006 Hvordan er det å fryse pølselapskaus? Har laget masse i dag og tviler på at vi klarer å spise det opp... Smaker den noe godt etter å ha vært fryst.
Gjest Gjest Skrevet 18. september 2006 #4 Skrevet 18. september 2006 Potetene har lett for å bli litt "kornete" i konsistensen etterpå. Men jøss, har da ofte fryst ned lapskaus likevel.
Gjest Fjellsippa Skrevet 18. september 2006 #5 Skrevet 18. september 2006 Konsistensen blir litt grynet, og jeg synes også at smaken taper seg. Det er jo imidlertid bedre å fryse den enn å kaste. Du får se når du tiner den om det var verdt det.
Krista83 Skrevet 18. september 2006 Forfatter #6 Skrevet 18. september 2006 vi spiste lapskaus til kvelds også... Den var så god at vi bare måtte ha mer. Trodde jeg hadde laget mye, men lapskaus går det jo som oftest en del av.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå