Gå til innhold

Tine brød?


Gjest Norwegian Blue

Anbefalte innlegg

Gjest Norwegian Blue
Skrevet

Nå har jeg vært flink å fryst ned et brød, et nyinnkjøpt kneipp. Hvordan skal jeg tine det igjen? I ovnen? Mikrobølgeovnen? Hjemme har vi alltid kjøpt inn ferskt, så denne nedfrysninga er helt nytt for meg :sjenert:

Hva er "reglene" for nedfrysing? Hvis jeg f.eks baker boller eller horn eller noe, når skal jeg fryse de ned? Med en gang eller etter de har blitt kalde? Hvordan tine de sånn at de smaker best mulig og "liksomferske"?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vent til de har blitt kalde før du fryser dem.

Jeg har begrenset plass til å fryse ting, så jeg fryser bare brød. ferdig oppskjært i skiver. De tiner jeg i brødristeren om morgenen. Ellers tar jeg ut hele brød kvelden før og lar dem tine i romtemperatur.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...