Gjest Norwegian Blue Skrevet 18. september 2006 #1 Skrevet 18. september 2006 Nå har jeg vært flink å fryst ned et brød, et nyinnkjøpt kneipp. Hvordan skal jeg tine det igjen? I ovnen? Mikrobølgeovnen? Hjemme har vi alltid kjøpt inn ferskt, så denne nedfrysninga er helt nytt for meg Hva er "reglene" for nedfrysing? Hvis jeg f.eks baker boller eller horn eller noe, når skal jeg fryse de ned? Med en gang eller etter de har blitt kalde? Hvordan tine de sånn at de smaker best mulig og "liksomferske"?
Gjest Gjest Skrevet 18. september 2006 #2 Skrevet 18. september 2006 Vent til de har blitt kalde før du fryser dem. Jeg har begrenset plass til å fryse ting, så jeg fryser bare brød. ferdig oppskjært i skiver. De tiner jeg i brødristeren om morgenen. Ellers tar jeg ut hele brød kvelden før og lar dem tine i romtemperatur.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå