Gjest Gjest Skrevet 17. september 2006 #1 Skrevet 17. september 2006 Har laget altfor mye potetstappe i dag. Kan den varmes opp igjen og brukes til middagen i morgen eller blir den vond? Den er laget av moste kokte poteter med litt smør og matfløte samt krydder i.
Rosenrød Skrevet 17. september 2006 #2 Skrevet 17. september 2006 (endret) Jeg lager alltid mos sånn at jeg har to dager. Endret 17. september 2006 av Rosenrød
Gjest piaf Skrevet 17. september 2006 #3 Skrevet 17. september 2006 Du kan også tilsette et egg eller to i potetmosen, lage kaker/kroketter og steke i panne. Feks noe i retning av potetkrokettene nederst i denne artikkelen av Andreas Viestad.
ashera Skrevet 18. september 2006 #4 Skrevet 18. september 2006 Eller du kan lage sheperd's pie, tradisjonell bondekost fra England. Stek kjøttdeig og løk, evt. hvitløk også, krydre med det du liker (tacovariant med tacokrydder, italiensk variant med oregana og basilikum, kebabvariant med spisskummen, chili og muskat/nellik e.l.) og hell over litt vann med fond eller buljong så det ikke blir tørt. Smak til om du må ha mer krydder eller fond og putre i noen minutter. Dekk med potetmos og gratiner på 225 grader til mosen begynner å bli gyllen. Hvis du bare skal varme opp mosen, gjør det på svak varme og spe den litt ut med melk.
Gjest Fjellsippa Skrevet 18. september 2006 #5 Skrevet 18. september 2006 Det går fint å varme den i microen.
Gjest Gjest_Merethe_81_* Skrevet 18. september 2006 #6 Skrevet 18. september 2006 Stek den i ovnen dag nr 2, til den er gyllenbrun på toppen.. Da blir den smaskens!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå