Gå til innhold

Potetstappe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har laget altfor mye potetstappe i dag. Kan den varmes opp igjen og brukes til middagen i morgen eller blir den vond?

Den er laget av moste kokte poteter med litt smør og matfløte samt krydder i.

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Jeg lager alltid mos sånn at jeg har to dager.

Endret av Rosenrød
Skrevet

Eller du kan lage sheperd's pie, tradisjonell bondekost fra England. Stek kjøttdeig og løk, evt. hvitløk også, krydre med det du liker (tacovariant med tacokrydder, italiensk variant med oregana og basilikum, kebabvariant med spisskummen, chili og muskat/nellik e.l.) og hell over litt vann med fond eller buljong så det ikke blir tørt. Smak til om du må ha mer krydder eller fond og putre i noen minutter. Dekk med potetmos og gratiner på 225 grader til mosen begynner å bli gyllen.

Hvis du bare skal varme opp mosen, gjør det på svak varme og spe den litt ut med melk.

Gjest Gjest_Merethe_81_*
Skrevet

Stek den i ovnen dag nr 2, til den er gyllenbrun på toppen.. :) Da blir den smaskens!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...