Kvist Skrevet 17. september 2006 #1 Skrevet 17. september 2006 Hei. Fikk plutselig vite at jeg får middagsgjester i dag. Tatt opp en 1,6 kilos kalkunfilet av fryseren og lagt den i kaldt vann til tining. Men hva skal jeg servere ved siden av? Og hvordan tilbereder jeg den? Har basisvarer som pasta, ris, poteter og en søndagsåpen utenlandsk grønsaksbutikk like ved. Har melk og to små rømmebokser ellers ikke noe meierivarer... Helt tom for ideer nå altså!
Gjest gjest1 Skrevet 17. september 2006 #2 Skrevet 17. september 2006 Mange muligheter, men siden den er frossen er det kanskje best å kunne skjære den opp så den tiner fortere? I såfall er jo gryteretter enkle og greie, og servert med god potetmos slett ingen dårlig søndagsmiddag. Jeg ville kanskje skåret i tynne skiver og laget panerte kalkunsnitzler. Servert med ris eller god potetmos og grønnsaker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå