Gå til innhold

Kalkunbrystfilet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. Fikk plutselig vite at jeg får middagsgjester i dag. Tatt opp en 1,6 kilos kalkunfilet av fryseren og lagt den i kaldt vann til tining. Men hva skal jeg servere ved siden av? Og hvordan tilbereder jeg den? Har basisvarer som pasta, ris, poteter og en søndagsåpen utenlandsk grønsaksbutikk like ved. Har melk og to små rømmebokser ellers ikke noe meierivarer...

Helt tom for ideer nå altså!

Skrevet

Mange muligheter, men siden den er frossen er det kanskje best å kunne skjære den opp så den tiner fortere? I såfall er jo gryteretter enkle og greie, og servert med god potetmos slett ingen dårlig søndagsmiddag.

Jeg ville kanskje skåret i tynne skiver og laget panerte kalkunsnitzler. Servert med ris eller god potetmos og grønnsaker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...