Gjest Hilde79 Skrevet 16. september 2006 #2 Skrevet 16. september 2006 Jeg liker å frese en skorpe på den, og putte den i ovnen etterpå
Gjest Tanita Skrevet 16. september 2006 #3 Skrevet 16. september 2006 jeg også, men hvor lang tid bruker du i ovnen? Jeg steker dem på svak varme i 10 minutt på hver side, så i ovnen, men er ikke helt sikker på hvor lang tid og grader som er best?
Arkana Skrevet 16. september 2006 #4 Skrevet 16. september 2006 Jeg bruner den i panne først og ettersteker i ovn ved 200 grader i 8-10 minutter. Ikke mer enn det, da er den saftig og god.
Gjest Hilde79 Skrevet 16. september 2006 #5 Skrevet 16. september 2006 Jeg bruner den i panne først og ettersteker i ovn ved 200 grader i 8-10 minutter. Ikke mer enn det, da er den saftig og god. ← Ja, no sånt
Krista83 Skrevet 17. september 2006 #6 Skrevet 17. september 2006 Pleier også å steke den i panna, så bakovnen. Men hos oss så står den i ca 20 minutter, sambo vill ha dem gjennomstekt..
Gjest Tanita Skrevet 17. september 2006 #7 Skrevet 17. september 2006 Takk for svar. Jeg brukte å ha den i 180 grader i ca ti minutter i ovnen etter å ha stekt de ti minutter på hver side på middels varme i panna, men det har hendt likevel at de har vært litt for lite gjennomstekte, så blir vel så jeg tar 20 minutter.
Krista83 Skrevet 17. september 2006 #8 Skrevet 17. september 2006 Må si at jeg synes det høres mye ut med ti minutter på hver side i stekepanna, men det er vell kanskje bare meg... Selv så steker jeg den bare så den får skorpe og det tar ikke ti min...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå