Chelsea Skrevet 13. september 2006 #1 Skrevet 13. september 2006 Har lyst til å servere en forrett som ikke er den "alle har smakt før". Er dermed ikke ute etter mozarella og tomat, melon og spekeskinke, reker og avocado for å nevne noen slagere. Fint hvis den ikke tar mange timer å lage også.
Najs Skrevet 13. september 2006 #2 Skrevet 13. september 2006 Fikk servert noen slags lapper (ala pannekaker, men mindre) med kaviar nylig. Pyntet med noen urter og så riktig delikat ut. Likte det godt, selv om jeg i utgangspunktet kan styre min begeistring for kaviar.
Lady_Sharon Skrevet 14. september 2006 #3 Skrevet 14. september 2006 Har litt å si hva man skal spise etter på da. Men hvis det re noe med ris hva med små vårruller og søt/sur saus? Du steker og marinere kjøttdeig Gulrøtter, kål og løk i kjøkkenmaskin Tilsett krydder, urter, salt, pepper (på asia butikken kan man også få krydder miks til vårruller). Alt blandes sammen. Ta foliodeig (får man kjøpt på asiabutikken i fryser disken) Jeg tar de største. Bruker to "ark" tar litt av blandingen i en hjørne og ruller det hele. Kantene brettes inne. Bruk litt vann på enden for å klistre det fast. Stekes i olje (ca 180-200 grader). Er ferdig når det er "gul". OBS ikke server dem direkte. Disse blir kjempe varm!!!
Nilma Skrevet 14. september 2006 #4 Skrevet 14. september 2006 Denne oppskriften er en av mine absolutte favorittforetter (jeg har lagt den ut før, men en god ting kan ikke gjentas for ofte : Lakseforrett. 2-3 hg røkt laks 1 beger Creme Fraiche (eller rømme) 1/2 bunt gressløk (eller litt mer) Rødløk Hakk laksen i små terninger, bland med Creme Fraiche og hakket gressløk. Smak evt. til med litt pepper. Kan serveres på to måter: 1. Skjær lange strimler av en agurk med potetskreller, form til en sirkel (pr.pers.) som fylles med lakseblandingen. 2. Server med ferdigkjøpte Melba Toast, evt. vanlig ristet loff. Pynt med rødløk i tynne strimler. Du kan også smake til med revet pepperrot i stedet for gressløk, evt. lage litt av hvert og lage to små agurksirkler pr. pers. Laksefyllet kan for øvrig lages god tid i forveien, og bare anrettes like før servering.
-Fisken- Skrevet 14. september 2006 #5 Skrevet 14. september 2006 Wok reker/scampi raskt sammen med sweet chilisaus og krydder etter ønske. Serveres på en seng av ruccola. Veldig godt!
Gjest gjest1 Skrevet 14. september 2006 #6 Skrevet 14. september 2006 Min favoritt i alle fall i grillsesongen, er vanlige reker tredd på spyd (5-6 på hvert) og penslet med olje blandet med fivespice krydder. Grill i 2 min på hver side til de blir varme og server vi bruker å spise dem som ventepølser, men servert med litt ruccula og et par sitronbåter blir de sikkert helt knall.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå