Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage fårikål i dag, og det tar jo et par timer. Er det trygt å la kjøttet stå og putre mens jeg henter snuppa i barnehagen? Det tar max 20 min.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg gjør alltid det.... :sjenert:

Om det er så lurt vet jeg ikke.

Skrevet

Det er vel lite sannsynlig at noe skulle skje, men selv ville jeg ikke tord det. Jeg ville slått av plata.

Skrevet

Jeg hadde skrudd av plata mens jeg var ute, fårikålen rekker ikke å bli kald på 20 min hvis den fortsatt står på plata og har lokk.

Skrevet

Jeg ville slått av plata og latt kjelen stå, satt den på igjen da jeg kom hjem.

Skrevet
Jeg ville slått av plata og latt kjelen stå, satt den på igjen da jeg kom hjem.

Det ville jeg også gjort. Jeg forlater aldri huset med komfyr, vaskemaskin e.l. på. Sjansen for at noe skjer er liten, men tenk OM det skjer. Da er nok ikke forsikringsselskapet villige til å betale ut et rødt øre.

Skrevet

Slå alltid av plata!

Noe kan skje på veien.

Jeg skulle bare innom nærbutikken og kjøpe melk og plukke opp poden på sfo. Kom ikke så langt for bilen min ble påkjørt bare noen hundre meter hjemmefra. Ikke rakk jeg butikken og ikke rakk jeg sfo. Hadde jeg hatt en kjele putrende på komfyren hjemme så hadde stresset vært totalt.

Skrevet

Jeg har gjort det mange ganger! Maks tid er vel 30 minutter borte fra hjemmet mens platen sto på svakt. :)

Skrevet

Jeg har aldri forlatt huset med platen på, den sjansen tar jeg ikke. (men har vært temmelig nære på å brenne ned huset selv om jeg var hjemme og "passet på" stekepannen... :forvirret: )

Skrevet

Det ville jeg ikke turt!

Føler meg skikkelig vågal når jeg tør å gå ut med søpla mens kjelen står på, og det tar maks 5 min.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...