Chelsea Skrevet 11. september 2006 #1 Skrevet 11. september 2006 Hei! Så en oppskrift for saus til kylling hvor det var brukt marsalavin. Siden jeg ikke kjenner til eller har denne type vin, er det noen som vet om jeg kan bruke noe annet istedet?
Trampe Skrevet 11. september 2006 #2 Skrevet 11. september 2006 Uff...leste marsvin jeg, og skulle inn og fortelle deg at man virkelig ikke spiser marsvin. *tusle ut av tråden og håper noen vinkyndige kan svare* 1
Nilma Skrevet 12. september 2006 #3 Skrevet 12. september 2006 Marsala er en italiensk sterkvin, mye brukt til desserter o.l. Dersom du ikke får tak i det kan du bruke en søt sherry eller portvin.
Chelsea Skrevet 12. september 2006 Forfatter #4 Skrevet 12. september 2006 Takk, Nilma. Da blir det portvin.
Gjest Gjest Skrevet 13. september 2006 #5 Skrevet 13. september 2006 Uff...leste marsvin jeg, og skulle inn og fortelle deg at man virkelig ikke spiser marsvin. *tusle ut av tråden og håper noen vinkyndige kan svare* ← Joda, visst spiser man marsvin. I Sør Amerika er det regnet for en delikatesse.
Trampe Skrevet 14. september 2006 #6 Skrevet 14. september 2006 Folk i andre land spiser mye rart. I Kina spiser de hund. Her i landet spiser man virkelig ikke hund, og heller ikke marsvin.
Gjest gjest1 Skrevet 14. september 2006 #7 Skrevet 14. september 2006 (endret) Vi spiser reker og det syns folk fra peru er virkelig grotesk. Vi endte med å bestille pizza til dem Til TS, Portvin går til alt Endret 14. september 2006 av pulverheksa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå