Gå til innhold

Hva kan erstatte Cottage Cheese?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal prøve å lage en del av oppskriftene til F Lindberg, men hater Cottage Cheese. Hva kan jeg bruke i stedenfor???

Skrevet (endret)

Tenkte også på kesam, men husk at den ikke tåler å varmes opp for da sprekker den. Men nå er det kanskje ikke i varme retter du tenker, for cottage chese gjør vel ikke å mye av seg i varmretter?

Kesam skal vel også ha ca like mye protein om jeg ikke husker feil, det er vel pga proteininnholdet han bruker cc?

Endret av Gyngestol
Skrevet

Hvis det er konsistensen du ikke klarer (slik er det nemlig med meg), men syns smaken er OK så kan du jo prøve å kjøre den i hurtigmikseren før bruk.

Skrevet

Takk dere.

Nei det er nok smaken og konsistensen jeg ikke liker, jeg brekker meg rett og slett.

Ricotta er ikke den ganske usunn da? Jeg tenker på den der riskrem lignende saken, eller er jeg helt på bærtur? :sjarmor:

Skrevet

Ricotta er en slags ferskost laget av myse, på en måte italiensk cottage cheese. Den er frisk og syrlig og har en annen mere smørbar konsistens enn cottage cheese.

Fettinnholdet er fra 5 til 10 prosent avhengig av merke. Den inneholder omtrent ikke karbohydrater og rundt 10-12 % proteiner. Så hvis det er lavkarbodiett bør den passe fint.

Må ikke forveksles med Mascarpone som er dødsfeit, nesten smør.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...