Gå til innhold

Kokk eller catering?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. Vi skal prøve å få kostnadene så lave som mulig i vårt bryllup,innenfor rammen av det vi ønsker oss.

Vi vil helst ha bryllupsmiddag og ikke koldtbord.

Da er catering eller kokk alternativene igjen. Lurer på om noen har erfaring fra en av delene, og hva slutt summen på middagen ble. Lurer på om det er billigere å leie inn en kokk. Også stå for innkjøp av maten selv.

Hva betaler man da en kokk? Og ha må vel da jobbe endel timer hvis man skal ha både forrett, hovedrett og dessert.

Vin øl og sprit kjøpes da sverige.

vi skal ha 46 gjester.

Hvor kan jeg havne prismessig på middagen?? tusen takk for tips.

vil ha flere erfaringer. vil høre hva dere andre gjør. :ironi::sjenert:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hadde satt veldig stor pris på svar.

Har prøvd å se på catering menyer og det ser ut som det fort kommer opp i 350 - 400 kr pr pers for middag med tre retter

Skrevet

Hvor i landet bor du? Det kommer litt ann på ser du ;)

Skrevet

Du kan få en bra middag fra 250 og oppover.... med en kokk.Alt avhenger på hva du vil ha som hovedråvare...til forrett,hovedrett og dessert.

Skrevet

Hvilke rammer har dere da på økonomien?

Hva er max pris.

Gjest Gjest_gjest_*
Skrevet
Hvor i landet bor du? Det kommer litt ann på ser du  ;)

Bryllupet kommer til å holdes på lillehammer.

jeg ser at catering priser ligger på fra 300 og opppver med tre retters.

Betaler man ca 5000 for en kokk?

Dette er menyen vi ønsker oss:

Forett: melon og skinke

Hovedrett: lam, div grønnsaker, poteter, saus

Dessert: bær(helst bringebær og jordbær ) og smeltet sjokolade

evnt med mousse/is til

har sett på et lokale som kan gi middag til ca 240,- pr pers, tre retters.

Det var ganske rimelig, og jeg er usikker på om vi kommer noe særlig under det med kokk og innkjøp.

Så jeg vil gjerne høres andre erfaringer hvor de har leid inn kokk, hvor mye det ble

tusentak for svar

ps budsjettet vårt sier at vi bør ligge under 300 kr pr pers

Gjest Gjest_Maria_*
Skrevet

Vi skal leie inn kokk og servitører, og stå for drikken selv. (Kokken skal veilede oss når det gjelder hva vi bør servere av drikke da.)

Vi betaler 420,- for en treretters, og det inkluderer også minimum 2 møter med kokken i forkant slik at alt blir riktig.

Servitører leier vi for ca 200,- i timen (husker ikke i farta)

Skal ha 50 gjester

Syns det er veldig greit å leie inn "fysiske personer" som kan ordne med dette, fremfor catering som blir litt mer at man må ordne selv.

Syns ikke det blir så ille dyrt?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...