Gjest Gjest Skrevet 8. september 2006 #1 Skrevet 8. september 2006 Hei. Vi skal prøve å få kostnadene så lave som mulig i vårt bryllup,innenfor rammen av det vi ønsker oss. Vi vil helst ha bryllupsmiddag og ikke koldtbord. Da er catering eller kokk alternativene igjen. Lurer på om noen har erfaring fra en av delene, og hva slutt summen på middagen ble. Lurer på om det er billigere å leie inn en kokk. Også stå for innkjøp av maten selv. Hva betaler man da en kokk? Og ha må vel da jobbe endel timer hvis man skal ha både forrett, hovedrett og dessert. Vin øl og sprit kjøpes da sverige. vi skal ha 46 gjester. Hvor kan jeg havne prismessig på middagen?? tusen takk for tips. vil ha flere erfaringer. vil høre hva dere andre gjør.
Gjest Gjest Skrevet 9. september 2006 #2 Skrevet 9. september 2006 Hadde satt veldig stor pris på svar. Har prøvd å se på catering menyer og det ser ut som det fort kommer opp i 350 - 400 kr pr pers for middag med tre retter
helludu Skrevet 10. september 2006 #3 Skrevet 10. september 2006 Hvor i landet bor du? Det kommer litt ann på ser du
foxie Skrevet 10. september 2006 #4 Skrevet 10. september 2006 Du kan få en bra middag fra 250 og oppover.... med en kokk.Alt avhenger på hva du vil ha som hovedråvare...til forrett,hovedrett og dessert.
Rakel Skrevet 10. september 2006 #5 Skrevet 10. september 2006 Hvilke rammer har dere da på økonomien? Hva er max pris.
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 11. september 2006 #6 Skrevet 11. september 2006 Hvor i landet bor du? Det kommer litt ann på ser du ← Bryllupet kommer til å holdes på lillehammer. jeg ser at catering priser ligger på fra 300 og opppver med tre retters. Betaler man ca 5000 for en kokk? Dette er menyen vi ønsker oss: Forett: melon og skinke Hovedrett: lam, div grønnsaker, poteter, saus Dessert: bær(helst bringebær og jordbær ) og smeltet sjokolade evnt med mousse/is til har sett på et lokale som kan gi middag til ca 240,- pr pers, tre retters. Det var ganske rimelig, og jeg er usikker på om vi kommer noe særlig under det med kokk og innkjøp. Så jeg vil gjerne høres andre erfaringer hvor de har leid inn kokk, hvor mye det ble tusentak for svar ps budsjettet vårt sier at vi bør ligge under 300 kr pr pers
Gjest Gjest_Maria_* Skrevet 13. september 2006 #7 Skrevet 13. september 2006 Vi skal leie inn kokk og servitører, og stå for drikken selv. (Kokken skal veilede oss når det gjelder hva vi bør servere av drikke da.) Vi betaler 420,- for en treretters, og det inkluderer også minimum 2 møter med kokken i forkant slik at alt blir riktig. Servitører leier vi for ca 200,- i timen (husker ikke i farta) Skal ha 50 gjester Syns det er veldig greit å leie inn "fysiske personer" som kan ordne med dette, fremfor catering som blir litt mer at man må ordne selv. Syns ikke det blir så ille dyrt?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå