Frk. Stella Skrevet 8. september 2006 #1 Skrevet 8. september 2006 Jeg bruker litt forskjellig, alt ettersom - men usikker på hva som er det beste alternativet...
Malama Skrevet 8. september 2006 #2 Skrevet 8. september 2006 Jeg bruker stort sett melk. Om det er det beste alternativet vet jeg slett ikke, men det er somregel det jeg bruker.
LilleBille Skrevet 8. september 2006 #3 Skrevet 8. september 2006 Hvis jeg pensler - bruker jeg egg - men som regel pensler jeg ikke.
Arkana Skrevet 8. september 2006 #4 Skrevet 8. september 2006 (endret) Jeg bruker alltid egg, og jeg pensler alltid, det gir penest overflate. Endret 8. september 2006 av Arkana
Annie Skrevet 8. september 2006 #5 Skrevet 8. september 2006 Bruker vann jeg, liker ikke den blanke overflaten som egg gir.
salsera Skrevet 8. september 2006 #6 Skrevet 8. september 2006 Hvis jeg pensler, bruker jeg som regel egg, men det er ikke alt jeg pensler.
Gjest Gjest Skrevet 8. september 2006 #7 Skrevet 8. september 2006 Pensler alltid og med egg. Dvs hvis det er rundstykker pensler jeg med melk.
Gjest Emera Skrevet 8. september 2006 #8 Skrevet 8. september 2006 Pensler bare hvis det er frø eller lignende som skal sitte fast. Og da med egg. Ellers aldri.
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 8. september 2006 #10 Skrevet 8. september 2006 Kommer an på. Fin gjærbakst pensler jeg med egg, grov pensler jeg med vann. Bruker aldri melk.
Gjest Fjellsippa Skrevet 8. september 2006 #11 Skrevet 8. september 2006 Søt gjærbakst pensler jeg med en blanding av egg og melk. Brød dusjer jeg med vann. Har en sånn blomsterdusjeflaske som jeg bare bruker til å dusje gjærbakst.
Gjest gjesta Skrevet 8. september 2006 #12 Skrevet 8. september 2006 Pensler boller med melk, rundstykker pensler jeg ikke. Liker ikke overflaten som egg gir.
Gjest h Skrevet 8. september 2006 #13 Skrevet 8. september 2006 Jeg bruker melk. Skulle gjerne brukt egg på boller, men orker sjeldent å bruke et egg bare til det.
Usikker Skrevet 8. september 2006 #14 Skrevet 8. september 2006 Stort sett med egg - men brød pensles med vann. Også pensler jeg bestandig noen ganger hvetebollene med vann - fordi en av mine faste kaffe-gjester (og kakespisere) er allergisk mot egg.
Crash Skrevet 9. september 2006 #15 Skrevet 9. september 2006 (endret) . Endret 2. april 2008 av Miros
Brunhilde Skrevet 9. september 2006 #16 Skrevet 9. september 2006 Hvis jeg pensler - bruker jeg egg - men som regel pensler jeg ikke. ← Samme her.
Gjest Gjesta Skrevet 9. september 2006 #17 Skrevet 9. september 2006 Jeg bruker alltid egg, og jeg pensler alltid, det gir penest overflate. ← jeg også.
Cilla Skrevet 10. september 2006 #18 Skrevet 10. september 2006 Søt gjærbakst Egg Rundstykker melk Brød Vann
Majka Skrevet 10. september 2006 #19 Skrevet 10. september 2006 Til boller og slikt bruker jeg egg, mens jeg pensler rundstykker og brød med melk.
Gjest Virvel Skrevet 10. september 2006 #20 Skrevet 10. september 2006 Egg til søt/fin gjærbakst (liker at det blir blankt), kaffe til grovbrød (får mørkere skorpe da).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå