Gå til innhold

Pensling av gjærbakst



Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg bruker litt forskjellig, alt ettersom - men usikker på hva som er det beste alternativet...

Skrevet

Jeg bruker stort sett melk. Om det er det beste alternativet vet jeg slett ikke, men det er somregel det jeg bruker.

Skrevet

Hvis jeg pensler - bruker jeg egg - men som regel pensler jeg ikke.

Skrevet (endret)

Jeg bruker alltid egg, og jeg pensler alltid, det gir penest overflate.

Endret av Arkana
Skrevet

Bruker vann jeg, liker ikke den blanke overflaten som egg gir.

Skrevet

Hvis jeg pensler, bruker jeg som regel egg, men det er ikke alt jeg pensler.

Skrevet

Pensler alltid og med egg.

Dvs hvis det er rundstykker pensler jeg med melk.

Skrevet

Pensler bare hvis det er frø eller lignende som skal sitte fast. Og da med egg. Ellers aldri.

Skrevet

Alltid egg. Noen ganger bare plommen.

Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

Kommer an på. Fin gjærbakst pensler jeg med egg, grov pensler jeg med vann. Bruker aldri melk.

Gjest Fjellsippa
Skrevet

Søt gjærbakst pensler jeg med en blanding av egg og melk. Brød dusjer jeg med vann. Har en sånn blomsterdusjeflaske som jeg bare bruker til å dusje gjærbakst.

Skrevet

Pensler boller med melk, rundstykker pensler jeg ikke. Liker ikke overflaten som egg gir.

Skrevet

Jeg bruker melk. Skulle gjerne brukt egg på boller, men orker sjeldent å bruke et egg bare til det.

Skrevet

Stort sett med egg - men brød pensles med vann.

Også pensler jeg bestandig noen ganger hvetebollene med vann - fordi en av mine faste kaffe-gjester (og kakespisere) er allergisk mot egg.

Skrevet (endret)

.

Endret av Miros
Annonse
Skrevet
Hvis jeg pensler - bruker jeg egg - men som regel pensler jeg ikke.

Samme her.

Skrevet
Jeg bruker alltid egg, og jeg pensler alltid, det gir penest overflate.

jeg også.

Skrevet

Til boller og slikt bruker jeg egg, mens jeg pensler rundstykker og brød med melk.

Skrevet

Egg til søt/fin gjærbakst (liker at det blir blankt), kaffe til grovbrød (får mørkere skorpe da).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...