Gjest Dallandra Skrevet 6. september 2006 #1 Skrevet 6. september 2006 Kan noen finne fram ei teskje og forklare meg hvordan jeg skal bruke silikonformene (muffins for eksempel) på en slik måte at jeg også blir frelst og synes de er det mest fantastiske på kjøkkenfronten siden ostehøvelen? So far not good nemlig.
Arwen Skrevet 6. september 2006 #2 Skrevet 6. september 2006 Muffinsformene er ikke jeg superfornøyd med heller, men vanlige kake/brødformer synes jeg er helt fantastiske
Cilla Skrevet 6. september 2006 #3 Skrevet 6. september 2006 Det jeg ikke har skjønt med muffinsformene, er at man må ha flere like former. Lager jeg muffins lager jeg en røre, og det blir da flere enn 7-8 muffins eller hvor mange som er i en form....Hvordan gjør dere det da? Steker en form, venter til de er litt kalde og tar dem ut, fyller i forma og steker på nytt??osv osv....
Gjest Dallandra Skrevet 7. september 2006 #4 Skrevet 7. september 2006 Jeg tror de vil lure oss til å kjøpe fler. Jeg prøvde formene mine igjen i går. En muffinsform fra tupperware og en ditto fra la redoute. I sistnevnte satt alt fast, i den andre løsna ting greit denne gangen, men det er da fortsatt mye greiere med stålformer med papirformer oppi???
Lady_Sharon Skrevet 7. september 2006 #5 Skrevet 7. september 2006 Jeg har kastet alle silikonsformene jeg. Jeg har lært meg en enkel teknikk for å få kakene ut av formen så har ikke bruk lenger for de stygge s.former. Det fins allu former til muffins på marked med anti stikk belegg. Jeg putter papirformer i disse og så steker jeg muffins. Jeg har faktisk to brett så når jeg skal lage flere står en for avkjøling mens den andre står i ovn:) For flere baketips, oppskrifter, kakebilder m.m http://groups.msn.com/kakeforum en MSN gruppe til bake glade
Gjest Dallandra Skrevet 7. september 2006 #6 Skrevet 7. september 2006 Sånn gjør jeg det også Lady Sharon. Bortsett fra at jeg har så stor ovn at jeg får plass til to (sikkert tre også) brett i bredden. (Ovnen er 90 bred, - herlig!)
Lady_Sharon Skrevet 7. september 2006 #7 Skrevet 7. september 2006 hvor fant du den ovn? Jeg syns at min er for small
Gjest Dallandra Skrevet 7. september 2006 #8 Skrevet 7. september 2006 IKEA. Ny av året. Med fem gassbluss på toppen.
Lady_Sharon Skrevet 8. september 2006 #9 Skrevet 8. september 2006 gass, herlig å lage mat på. Siden det var vanskelig med gass her har jeg induksjonstopp. Blir litt rart å sette en 90 cm ovn under:s Men det høres ut som en drøm:)
choop Skrevet 8. september 2006 #10 Skrevet 8. september 2006 silikonform til isbiter burde også anskaffes! Jeg har kjøpt meg det,og er kjempefornøyd.
diddi Skrevet 8. september 2006 #11 Skrevet 8. september 2006 Silikonmuffinsformer kan også brukes til å lage posjonsdessert med hjemmelagd is/sorbet. Jeg synes det er bedre med silikonformer siden de er lettere å rengjøre enn de oksyderte brødformene jeg har. Muffinsformene gjør at muffinsen får sånt deilig stekebelegg også på underdelen av muffinsen. (Det er jo toppen som alltid er best. ), i motsetning til papirformer. Silikonmuffins er derfor mye bedre. Så slipper man å smøre formene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå