Gjest Janne M Skrevet 12. januar 2003 #1 Skrevet 12. januar 2003 På onsdag skal vi ha fondue med okse- og kyllingkjøtt (og fløtegr. poteter). Plutselig kan jeg ikke huske hva vi ellers trer på spydene. Løk ihvertfall, men hva mer? Er paprika godt kanskje? Før brukte vi alltid champignon men det er visst ikke så lurt da disse inneholder så mye vann (vannet trekker ut og mye olje trekker inn)? Alle forslag mottas med takk :-)
Gjest guest Skrevet 12. januar 2003 #2 Skrevet 12. januar 2003 Hei Janne! Vi hadde fondue i går. I tillegg til okse og kylling kjøtt hadde vi svine kjøtt, det er kjempe godt! Som tilbehør hadde vi blomkål og brokkoli som vi også hadde på spydene. Ved siden av alt dette hadde vi coctail og hvitløk dipp! Lykke til! Hilsen Tessa
Midnattsol Skrevet 12. januar 2003 #3 Skrevet 12. januar 2003 Nå trykka jeg på "skriv svar" og tenkte at nå skal jeg ramse opp hva vi har brukt å hatt, også plutselig bare.......*helt blank* Det er løk ja. Og champignon. Vannkastanjer er også godt. Hm..må da være mer. Hva med babymais?
Gjest Anonymous Skrevet 13. januar 2003 #4 Skrevet 13. januar 2003 Baconbiter er veldig godt. Champignon pleier jeg også ha, gjerne også annen sopp, og synes ikke det er problematisk på noen måte. Paprika i alle farger. Squash I grunnen de grønnsakene du liker som kan stekes. Hvitt brød til, smør, forskj. dipper (salsa, guacemole, hvitløksrømme).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå