Gå til innhold

asparges med spekeskinke


Netten

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Fjellsippa

Jeg synes aspargesen er best varm eller lunken. Spekeskinka blir jo litt varm eller lunken av aspargesen, men det er bare godt. Prøv parmaskinke eller seranoskinke. De smaker mye bedre enn den norske spekeskinka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_susie_*

Jeg synes det er best at begge deler har vært i ovnen, altså varme/lunkne. Serveres med litt parmesan på toppen. Mmmm :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...