Netten Skrevet 3. september 2006 #1 Del Skrevet 3. september 2006 Skal denne serveres varm eller kald?? Spekeskinken er jo kald, men skal aspargesen også være det? Takker for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 5. september 2006 #2 Del Skrevet 5. september 2006 Jeg synes aspargesen er best varm eller lunken. Spekeskinka blir jo litt varm eller lunken av aspargesen, men det er bare godt. Prøv parmaskinke eller seranoskinke. De smaker mye bedre enn den norske spekeskinka. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_susie_* Skrevet 6. september 2006 #3 Del Skrevet 6. september 2006 Jeg synes det er best at begge deler har vært i ovnen, altså varme/lunkne. Serveres med litt parmesan på toppen. Mmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 6. september 2006 #4 Del Skrevet 6. september 2006 Varm eller lunken, gjerne med parmesan, en god sennepsvinaigrette, og ristede pinjekjerner til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesky Skrevet 6. september 2006 #5 Del Skrevet 6. september 2006 Ikke at det er det du spør om, men varmede dadler med bacon rundt er kjemegod tapas. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå