Gå til innhold

asparges med spekeskinke


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal denne serveres varm eller kald?? Spekeskinken er jo kald, men skal aspargesen også være det?

Takker for svar! :)

Gjest Fjellsippa
Skrevet

Jeg synes aspargesen er best varm eller lunken. Spekeskinka blir jo litt varm eller lunken av aspargesen, men det er bare godt. Prøv parmaskinke eller seranoskinke. De smaker mye bedre enn den norske spekeskinka.

Gjest Gjest_susie_*
Skrevet

Jeg synes det er best at begge deler har vært i ovnen, altså varme/lunkne. Serveres med litt parmesan på toppen. Mmmm :)

Skrevet

Varm eller lunken, gjerne med parmesan, en god sennepsvinaigrette, og ristede pinjekjerner til. :)

Skrevet

Ikke at det er det du spør om, men varmede dadler med bacon rundt er kjemegod tapas. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...