Gjest Huldali Skrevet 31. august 2006 #1 Skrevet 31. august 2006 Jeg har to middager jeg skal lage de kommende dagene men er usikker på tilbehøret, vil ikke ha poteter til, det er det eneste kravet Første dag: Fylt rødspette med wokgrønnsaker og…..? Andre dag: Innbakte scampi (med hvitløk) med wokgrønnsaker og….? Jeg er usikker på hva som passer til denne maten, hvis dere har noen gode sauser som kan passe til tar jeg i mot tipset med stor, stor takk!
Gjest Gjesta Skrevet 31. august 2006 #2 Skrevet 31. august 2006 Jeg ville servert ris til den første, og en eller annen form for nudler til den andre retten.
Gjest Blanca Skrevet 31. august 2006 #3 Skrevet 31. august 2006 Til scampi er det godt med couscous. Jeg pleier å steke tomater og squash sammen med hvitløk og soyasaus som jeg tilsetter. Du kan ha søt chilisaus ved siden av. Tl rødspetten ville jeg hatt kun masse grønnsaker og gjerne en hjemmelaget, kald saus. Jeg synes det er godt med kesam/rømme med finhakket sylteagurk og pepper.
Gjest Huldali Skrevet 31. august 2006 #5 Skrevet 31. august 2006 Her kom det mange gode forlag, fortsett med det, jeg klarer ikke å bestemme meg så lett Hvordan tilbereder man linser og hvordan smaker det? Aldri prøvd det før, jeg.
Arkana Skrevet 31. august 2006 #6 Skrevet 31. august 2006 Hvordan tilbereder man linser og hvordan smaker det? Aldri prøvd det før, jeg. ← Et forslag: Surr finhakket løk mykt i litt olje. Ha i ca 150 g grønne linser (Puy-linser) og tilsett ca 3 dl vann eller kraft/buljong. La koke/trekke ca 30 minutter, til linsene er møre. Smak til med salt og pepper og rør gjerne inn hakket gressløk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå