salsera Skrevet 31. august 2006 #1 Skrevet 31. august 2006 Jeg hadde tenkt å ha bakt potet til middag i dag, men så må vi bort og spiser først når vi kommer hjem. Da er vi sikkert skrubbsultne og lite lystne på å vente en time på at potetene skal bli ferdige. Kan man forbake potetene og bare steke dem litt før vi spiser slik at de blir varme og myke? Eller bør jeg heller finne på noe annet?
Gjest Elfrida Skrevet 31. august 2006 #2 Skrevet 31. august 2006 Det hender jeg tar dem i mikroen en stund, for å få dem gjennomvarme og "halvkokte", og så putter jeg dem i ovnen etterpå. Det funker fint, og man får bakepotet på halve tida.
salsera Skrevet 31. august 2006 Forfatter #3 Skrevet 31. august 2006 Jeg har dessverre ikke mikro. Er det mulig å forkoke dem, kanskje? Men hvor lenge tro?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå