Gjest Irene Skrevet 10. januar 2003 #1 Del Skrevet 10. januar 2003 Hjelp! Skal lage mat til tapaskveld, og har lyst å lage hvitløksmajones - sånn som man får på restaurant i Spania med hvitt brød til - er det noen som kan hjelpe meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 10. januar 2003 #2 Del Skrevet 10. januar 2003 Fant denne oppskriften på engelsk, men den skulle ikke være så vanskelig å oversette. GARLIC AIOLI: 8 cloves garlic, peeled 1/2 teaspoon salt 2 egg yolks 1 teaspoon red wine vinegar Juice of 1/2 lemon 1 cup olive oil Mash the garlic with the salt, and combine with the egg yolks, vinegar, and lemon juice in a bowl. Blend with a whisk. Gradually add oil, a drop at a time, whisking constantly. As mixture begins to thicken and look like mayonnaise, add oil more generously. Adjust seasonings and store in refrigerator until ready to use. Yield: 1 1/2 cups Yield: 4 to 6 servings Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 10. januar 2003 #3 Del Skrevet 10. januar 2003 Dersom det skal bli bra må du lage hjemmelaget majones. Oppskrift på det finner du i en hvilken som helst kokebok. Når majonesen er ferdig hakker du rett og slett hvitløken i bittesmå biter og tilsetter den. Du kan også ha i litt salt dersom du vil.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå