Gå til innhold

Hvitløksmajones


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Hjelp! Skal lage mat til tapaskveld, og har lyst å lage hvitløksmajones - sånn som man får på restaurant i Spania med hvitt brød til - er det noen som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fant denne oppskriften på engelsk, men den skulle ikke være så vanskelig å oversette.

GARLIC AIOLI:

8 cloves garlic, peeled

1/2 teaspoon salt

2 egg yolks

1 teaspoon red wine vinegar

Juice of 1/2 lemon

1 cup olive oil

Mash the garlic with the salt, and combine with the egg yolks, vinegar, and lemon juice in a bowl. Blend with a whisk. Gradually add oil, a drop at a time, whisking constantly. As mixture begins to thicken and look like mayonnaise, add oil more generously. Adjust seasonings and store in refrigerator until ready to use.

Yield: 1 1/2 cups

Yield: 4 to 6 servings

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom det skal bli bra må du lage hjemmelaget majones. Oppskrift på det finner du i en hvilken som helst kokebok. Når majonesen er ferdig hakker du rett og slett hvitløken i bittesmå biter og tilsetter den. Du kan også ha i litt salt dersom du vil..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...