Gjest Hilde79 Skrevet 22. august 2006 #1 Skrevet 22. august 2006 Jeg MÅ ha ekte majo. Kan ikke leve uten!!!
Gjest Gjesta Skrevet 22. august 2006 #2 Skrevet 22. august 2006 Hjemmelagd er det eneste som duger. I mitt hus kommer ingen mayo på hverken tube eller pose. Sånn er det bare med den saken.
Leo Skrevet 22. august 2006 #3 Skrevet 22. august 2006 Jeg kan fint leve uten majones og derfor må det bli ekte (Og aller helst hjemmelaget!) når jeg først skal spise det!
Gjest Hilde79 Skrevet 22. august 2006 #6 Skrevet 22. august 2006 Ergo: Det mangler et alternativ. ← Fikk ikke lov av pollen og endre.....
Gjest Gjesta Skrevet 22. august 2006 #7 Skrevet 22. august 2006 Spiser kun majones til reker. Og da må det være ekte!
Gjest Hilde79 Skrevet 22. august 2006 #9 Skrevet 22. august 2006 MODDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samantha Skrevet 22. august 2006 #10 Skrevet 22. august 2006 Ekte!! Lett majones er ikkje majones i mine auge Må få legge til at eg virkelig elskar majones. Folka på jobb er litt sjokkert over mengdene eg kan putte i meg. Nam nam!
Gjest Hilde79 Skrevet 22. august 2006 #11 Skrevet 22. august 2006 Ekte!! Lett majones er ikkje majones i mine auge Må få legge til at eg virkelig elskar majones. Folka på jobb er litt sjokkert over mengdene eg kan putte i meg. Nam nam! ← Min sjelevenn
Arkana Skrevet 22. august 2006 #12 Skrevet 22. august 2006 Hvis jeg spiser kjøpemajones (noe jeg sjelden gjør) skal den selvsagt være ekte, men ingenting slår hjemmelaget majones.
Staslin Skrevet 22. august 2006 #13 Skrevet 22. august 2006 Jeg liker lettmajones på tube sånn til hverdagsbruk
Gjest Fruktfat Skrevet 22. august 2006 #14 Skrevet 22. august 2006 begge deler. ekte er best i smak, men lett er best for kroppen.
Havfrua Skrevet 23. august 2006 #15 Skrevet 23. august 2006 Jeg kan ikke fordra ekte majones, liker bare lett!
Gjest Tyr Skrevet 23. august 2006 #16 Skrevet 23. august 2006 Jeg er så glad jeg ikke liker lettmajones, for det smaker vont.
kanarifugl Skrevet 23. august 2006 #17 Skrevet 23. august 2006 Jeg foretrekker lett majones, men skal jeg ha ekte må det være Idun majones!! Men den er desverre ikke å få i vanlig matvarebutikk:( Tror jeg hvertfall.....
NullHull Skrevet 23. august 2006 #19 Skrevet 23. august 2006 Spiser ikke lenger majones, men den gang jeg gjorde det var det alltid lett-majones. Rett og slett fordi jeg alltid har syntes at den faktisk er bedre på smak enn andre varianter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå