Toillpia Skrevet 21. august 2006 #1 Skrevet 21. august 2006 Vi har veldig lyst til å ha dessertvin i bryllupet, føler at det blir litt ekstra med det. Men er veldig usikker på hvilken type jeg skal gå for. Vi skal ha snøfriskparfait med multecoulis, og har hørt mye bra om en vin som heter Moscatel de Setubal. Noen som har erfaringer med denne vinen? Andre som skal ha dessertvin; hvilken og hvilken dessert?
superlove Skrevet 21. august 2006 #2 Skrevet 21. august 2006 Den ville jeg også ha valgt om vi har hatt budsjett til å ha dessertvin Den er bare NYYYYYYYDELIG, anbefales
tommeline Skrevet 22. august 2006 #3 Skrevet 22. august 2006 Vi hadde dessertvin, men husker ikke hva den het... hadde jordbær til dessert. Dessertvin er nam
flickan Skrevet 22. august 2006 #4 Skrevet 22. august 2006 Spør på polet, de har peil. Dessertvinen supplerer på mange måte maten og bør passe til det man spiser. Selv om jeg har smakt mange gode dessertviner er det ikke sikkert de passer til deres dessert. Selv skal vi ha RUBIOSO fra anna spinato som er himmelsk med sjokolade. (vi skal ha sjokolademousse)
miss77 Skrevet 22. august 2006 #5 Skrevet 22. august 2006 Vi skal ha Arione Asti til desserten. Har en litt syrlig dessert, så den skulle passe bra. Vi hadde nok kuttet det ut om vi ikke kunne ha musserende til. Hverken vi eller slekta er noen stor fan av disse søte dessertvinene.
Linn2006 Skrevet 22. august 2006 #6 Skrevet 22. august 2006 Vi skal også ha Moscatel de Setubal. Ikke fordi det er så godt, men fordi det er litt stas med dessertvin :o)
Toillpia Skrevet 22. august 2006 Forfatter #7 Skrevet 22. august 2006 Takk for innspill alle sammen! :o) Linn2006: Har du smakt vinen? Var den ikke god? Hva slags dessert skal dere ha?
Linn2006 Skrevet 23. august 2006 #8 Skrevet 23. august 2006 Jepp, har smakt vinen. Vi skal ha brownie med hvit sjokolade og multer til pynt, så den skal passe til den desserten. Vi fikk anbefalt den av kokkene våre. Ikke noe stor fan av dessertvin selv, men det var faktisk ikke så verst Og foreldrene våre likte den godt. Og jeg synes det er litt moro med dessertvin akkurat den dagen - for dagens skyld
pinkybride Skrevet 1. februar 2008 #9 Skrevet 1. februar 2008 Vi skal antaglig ha dessetvin for at det skal bli mest mulig ordentlig, men er dette mye søtere enn annen vin? Og hvor mye serverer man da (ca hvor mye pr.gjest) og blir dette i såfall eneste å drikke til desserten? Sikkert dumme sp.mål men jeg har ikke noe forhold til dessertvin.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå