Gjest *Snart medlem* Skrevet 21. august 2006 #1 Del Skrevet 21. august 2006 Er det noen som har en god oppskrift til en soyasaus som kan brukes til en typisk kinesisk wokrett? Med den samme litt tykke konsistensen som man får på kinesisk restaurant. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 21. august 2006 #2 Del Skrevet 21. august 2006 Du kan jevne soyasaus med Maizenna. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Snart medlem* Skrevet 21. august 2006 #3 Del Skrevet 21. august 2006 Du kan jevne soyasaus med Maizenna. ← Takker, hadde kalkulert meg ut til det i mitt stille sinn... Noen tips til å få til den litt kraftige smaken også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 21. august 2006 #4 Del Skrevet 21. august 2006 Det finnes utallige typer soyasaus. Dra til en "innvandrerbutikk" og kikk litt i hyllene. Ofte blandes lys (salt) og mørk (søt) soyasaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 21. august 2006 #5 Del Skrevet 21. august 2006 Denne for eksempel, som jeg fant på Aperitif: 1½ dl kjøttbuljong (utblandet) 2 ss soyasaus 2 ts maisennamel (røres ut i litt kaldt vann) 1 ts malt ingefær Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Snart medlem* Skrevet 21. august 2006 #6 Del Skrevet 21. august 2006 Denne for eksempel, som jeg fant på Aperitif: 1½ dl kjøttbuljong (utblandet) 2 ss soyasaus 2 ts maisennamel (røres ut i litt kaldt vann) 1 ts malt ingefær ← Takker, takker! Flere forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå