Gå til innhold

Soyasaus til kinesisk wok


Gjest *Snart medlem*

Anbefalte innlegg

Gjest *Snart medlem*

Er det noen som har en god oppskrift til en soyasaus som kan brukes til en typisk kinesisk wokrett? Med den samme litt tykke konsistensen som man får på kinesisk restaurant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest *Snart medlem*
Du kan jevne soyasaus med Maizenna.

Takker, hadde kalkulert meg ut til det i mitt stille sinn... ;)

Noen tips til å få til den litt kraftige smaken også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det finnes utallige typer soyasaus. Dra til en "innvandrerbutikk" og kikk litt i hyllene. Ofte blandes lys (salt) og mørk (søt) soyasaus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne for eksempel, som jeg fant på Aperitif:

1½ dl kjøttbuljong (utblandet)

2 ss soyasaus

2 ts maisennamel (røres ut i litt kaldt vann)

1 ts malt ingefær

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest *Snart medlem*
Denne for eksempel, som jeg fant på Aperitif:

1½ dl kjøttbuljong (utblandet)

2 ss soyasaus

2 ts maisennamel (røres ut i litt kaldt vann)

1 ts malt ingefær

Takker, takker! Flere forslag? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...