Gjest Gjesta Skrevet 18. august 2006 #1 Skrevet 18. august 2006 Jeg pleier å lage en standard tomatsaus med løk, paprika, krydder og en dæsj balsamico til pizzaen, men jeg begynner å bli litt lei. Er det noen som har forslag til andre typer sauser som passer til pizza (og veggiser)? Jeg er ikke på jakt etter forslag til toppingen, mao, men selve sausen.
Gjest LilSweetie Skrevet 18. august 2006 #2 Skrevet 18. august 2006 Å bruke pesto som pizzasaus er kjempegodt!
hilli Skrevet 18. august 2006 #4 Skrevet 18. august 2006 Hva med å tilsette pesto rosso eller bare soltørkede tomater. Det syns jeg er veldig godt.
Gjest Blanca Skrevet 18. august 2006 #5 Skrevet 18. august 2006 Soltørkede tomater og revet parmesan er godt i pastasausen. Hakket fersk, chili og litt rød currypasta er også godt.
Gjest Gjest Skrevet 19. august 2006 #6 Skrevet 19. august 2006 Hakkede tomater, tomatpure, sukker, salt, pepper, soyasaus, fersk koriander og spisskummen blir en god og orientalsk pizzasaus.
Gjest gjest1 Skrevet 19. august 2006 #7 Skrevet 19. august 2006 creme fraiche eller rømme/kesam blandet med litt maisenna og litt hakket hvitløk er godt på pizza, passer til de fleste typer fyll, jeg liker det særlig til squash, vårløk og reker.
Leanne Skrevet 20. august 2006 #9 Skrevet 20. august 2006 Jeg pleier å kjøre 3-4 tomater og litt koriander i en blender. Har det over i en kjele og varmer opp, tilsetter div krydder (salt, pepper, piffi krydder, organo), 2 revne gulerøtter, balsamiko, hvitløk og evt litt tomatpure / ketchup.
Susannah Skrevet 20. august 2006 #10 Skrevet 20. august 2006 Dette er kanskje litt "juks", men hvis du har litt tacosaus i kjoeleskapet er det veldig godt aa blande det i sausen.
Gjest Gjest Skrevet 20. august 2006 #12 Skrevet 20. august 2006 Grillet paprika gir veldig god smak til tomatsaus. Liker også veldig godt finhakkede sorte olivener.
Belit Skrevet 20. august 2006 #13 Skrevet 20. august 2006 Ajvar er godt i pizzasaus. Særlig hvis du har sjømat i toppingen.
Gjest Emera Skrevet 20. august 2006 #15 Skrevet 20. august 2006 Jeg bruker gjerne rester av indisk tikka masala-saus på pizza. Strør løk og cashewnøtter oppå. Og jeg bruker nå kylling, men veggiser har sikkert andre ting enn det... Kjempegodt i hvertfall.
gladidag Skrevet 21. august 2006 #16 Skrevet 21. august 2006 Bak 3-4 røde paprikaer under grillen til de blir svarte, legg under lokk eller i pose en stund. Flå av skinnet. Mos paprikaen m hvitløk, litt god olje, litt løk, urter salt og pepper...smør på bunnen..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå