Gjest gjest1 Skrevet 18. august 2006 #3 Skrevet 18. august 2006 (endret) Når du har stekt et stykke kjøtt, eller fisk så ligger det masse godsaker i bunnen av forma som har dryppet av kjøttet, dette visper/skraper du løs og heller i en liten kjele og varmer det opp og smaker det til med salt og pepper hvis det trengs og gjerne en dæsj sherry eller portvin eller et annet brennevin, f.esk konjakk. Hvis ikke er sjysaus fra pose helt ok. Endret 21. august 2006 av pulverheksa
Gjest Gjest Skrevet 19. august 2006 #4 Skrevet 19. august 2006 eller rett å slett bare etter du har stekt kjøkket i pannen, spe ut med litt vann og salt og pepper om ønskelig.. smak deg frem
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå