Gå til innhold

Hvordan lager jeg skysaus?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Når du har stekt et stykke kjøtt, eller fisk så ligger det masse godsaker i bunnen av forma som har dryppet av kjøttet, dette visper/skraper du løs og heller i en liten kjele og varmer det opp og smaker det til med salt og pepper hvis det trengs og gjerne en dæsj sherry eller portvin eller et annet brennevin, f.esk konjakk.

Hvis ikke er sjysaus fra pose helt ok.

Endret av pulverheksa
Skrevet

eller rett å slett bare etter du har stekt kjøkket i pannen, spe ut med litt vann og salt og pepper om ønskelig.. smak deg frem

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...