Gå til innhold

kapers, saltet eller syltet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er best av saltet eller syltet kapers?

Har av en eller merkelig grunn aldri smakt noen av delene før. Trenger det til middagen i dag, vet jeg bare kan sløyfe det, men tenkte å prøve.

Eller er det som Christoffer Schau sier: "drittsmak i erteform..." ;)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er det ingen her som spiser kapers? Jeg må gå og handle om en halv time.

Gjest Elfrida
Skrevet

Jeg har ærlig talt ikke fått med meg at kapers finnes i både saltet og syltet. Jeg har et glass med kapers i skapet, og innholdet i den er kapers, salt og vann, og da antar jeg at de er saltet. De er gode, de.

Gjest Elfrida
Skrevet

For øvrig syns jeg at de beste kapersene er de som er ganske store, med stilk. De knøttsmå på små krydderglass er ikke så mye å skryte av.

Skrevet

Ok, skal se etter de store, der jeg skal handle hadde de sikkert 5 typer kapers, noen tørrsaltet, noen i saltlake (som de du har), og noen syltet, og store(tror de og var syltet)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...