Gjest gjest1 Skrevet 14. august 2006 #1 Skrevet 14. august 2006 Hva er best av saltet eller syltet kapers? Har av en eller merkelig grunn aldri smakt noen av delene før. Trenger det til middagen i dag, vet jeg bare kan sløyfe det, men tenkte å prøve. Eller er det som Christoffer Schau sier: "drittsmak i erteform..."
Gjest gjest1 Skrevet 14. august 2006 #2 Skrevet 14. august 2006 Er det ingen her som spiser kapers? Jeg må gå og handle om en halv time.
Gjest Elfrida Skrevet 14. august 2006 #3 Skrevet 14. august 2006 Jeg har ærlig talt ikke fått med meg at kapers finnes i både saltet og syltet. Jeg har et glass med kapers i skapet, og innholdet i den er kapers, salt og vann, og da antar jeg at de er saltet. De er gode, de.
Gjest Elfrida Skrevet 14. august 2006 #4 Skrevet 14. august 2006 For øvrig syns jeg at de beste kapersene er de som er ganske store, med stilk. De knøttsmå på små krydderglass er ikke så mye å skryte av.
Gjest gjest1 Skrevet 14. august 2006 #5 Skrevet 14. august 2006 Ok, skal se etter de store, der jeg skal handle hadde de sikkert 5 typer kapers, noen tørrsaltet, noen i saltlake (som de du har), og noen syltet, og store(tror de og var syltet)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå