Gjest Gjest Skrevet 13. august 2006 #1 Skrevet 13. august 2006 Jeg holdt på å tilberede en lammestek som skulle i ovnen, da jeg oppdaget at det på undersiden (der det ikke er kjøtt, men mest spekk og grums) lå to stykk lammebæsj... Skjærte vekk alt i området rundt, og skyldte med varmt vann, og steika er nå i ovnen.. Men klarer ikke slutte å tenke på det. Hadde dere spist denne steika???
Gjest Gjest Skrevet 13. august 2006 #2 Skrevet 13. august 2006 Det skal jo ikke være farlig så lenge den er stekt utenpå. Da ødelegges bakteriene. Jeg ville spist den!
Gjest Gjest_Frosken_* Skrevet 13. august 2006 #3 Skrevet 13. august 2006 NEI jeg hadde ikke spist den.. æsj!
Gjest Gjest Skrevet 13. august 2006 #4 Skrevet 13. august 2006 Eventuelle bakterier vil ikke overleve stekingen. Spis og kos deg!
Gjest Gjest_Frosken_* Skrevet 13. august 2006 #5 Skrevet 13. august 2006 Men det er nok ikke fare for e-coli hvis den stekes godt.
Gjest Gjesta Skrevet 13. august 2006 #6 Skrevet 13. august 2006 Jeg hadde IKKE spist det, men tatt det med til butikken og sagt ærlig talt.
Gjest Gjest Skrevet 13. august 2006 #7 Skrevet 13. august 2006 Jeg hadde IKKE spist det, men tatt det med til butikken og sagt ærlig talt. ← Den har ligget lenge i fryseren, så husker ikke hvilken butikk den er kjøpt på.. Har snakka med en kokk, en mamma og en svigermor, og alle mener at så lenge jeg har tatt vekk, skylt og den steikes godt, skal det ikke være noen fare.. Men litt ekkelt er det jo selvfølgelig.
Gjest Gjesta Skrevet 13. august 2006 #8 Skrevet 13. august 2006 Da hadde det blitt søpla på meg, men jeg er litt småhysterisk på mat da.
Gjest Gjest1 Skrevet 13. august 2006 #9 Skrevet 13. august 2006 Jeg ville spist den. Leste i den verste e.coli-tiden at e.coli dør ved 60 grader. Steker du den dør evt. bakterier.
tommeline Skrevet 13. august 2006 #10 Skrevet 13. august 2006 Kjøttstykket er evt bare smittet utenpå, og det er jo der den stekes best. Og du har jo skjært bort rundt også. Sannsynligvis helt trygt. Men skjønner jo at du syns det er ekkelt!
Krista83 Skrevet 13. august 2006 #11 Skrevet 13. august 2006 jeg har spist flere slike sammen med familien... Og vi er fremdeles i live alle sammen
Gjest Gjest1 Skrevet 13. august 2006 #12 Skrevet 13. august 2006 (endret) Det er jo uansett ikke usannsynlig at det vi ikke ser er minst like ille... Endret 13. august 2006 av Violetta
Gjest gjest1 Skrevet 13. august 2006 #13 Skrevet 13. august 2006 Spis i vei! Det hadde ihvertfall jeg gjort. Klart det er litt ekkelt å finne sånn, men det er ikke noen fare.
Orthia Skrevet 13. august 2006 #14 Skrevet 13. august 2006 Jeg hadde ikke spist kjøtt som hadde ligget med bæsj. Det blir bare for ekkelt.
Gjest gjesta Skrevet 13. august 2006 #15 Skrevet 13. august 2006 Ikke noe problem, jeg hadde gjort som deg og så spist steiken. Sauebæsj er liksom ikke ordentlig bæsj - det er jo bare sorte perler.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå