Gå til innhold

Haster! E-coli fare?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg holdt på å tilberede en lammestek som skulle i ovnen, da jeg oppdaget at det på undersiden (der det ikke er kjøtt, men mest spekk og grums) lå to stykk lammebæsj... Skjærte vekk alt i området rundt, og skyldte med varmt vann, og steika er nå i ovnen.. Men klarer ikke slutte å tenke på det. Hadde dere spist denne steika???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det skal jo ikke være farlig så lenge den er stekt utenpå. Da ødelegges bakteriene. Jeg ville spist den! :)

Gjest Gjest_Frosken_*
Skrevet

:overrasket::kvalm:

NEI jeg hadde ikke spist den.. æsj!

Skrevet

Eventuelle bakterier vil ikke overleve stekingen. Spis og kos deg!

Gjest Gjest_Frosken_*
Skrevet

Men det er nok ikke fare for e-coli hvis den stekes godt.

Skrevet

Jeg hadde IKKE spist det, men tatt det med til butikken og sagt ærlig talt.

Skrevet
Jeg hadde IKKE spist det, men tatt det med til butikken og sagt ærlig talt.

Den har ligget lenge i fryseren, så husker ikke hvilken butikk den er kjøpt på.. Har snakka med en kokk, en mamma og en svigermor, og alle mener at så lenge jeg har tatt vekk, skylt og den steikes godt, skal det ikke være noen fare.. Men litt ekkelt er det jo selvfølgelig.

Skrevet

Da hadde det blitt søpla på meg, men jeg er litt småhysterisk på mat da.

Skrevet

Jeg ville spist den. Leste i den verste e.coli-tiden at e.coli dør ved 60 grader. Steker du den dør evt. bakterier.

Skrevet

Kjøttstykket er evt bare smittet utenpå, og det er jo der den stekes best. Og du har jo skjært bort rundt også. Sannsynligvis helt trygt.

Men skjønner jo at du syns det er ekkelt!

Skrevet

jeg har spist flere slike sammen med familien... Og vi er fremdeles i live alle sammen :)

Skrevet (endret)

Det er jo uansett ikke usannsynlig at det vi ikke ser er minst like ille... :sjarmor:

Endret av Violetta
Skrevet

Spis i vei! Det hadde ihvertfall jeg gjort. Klart det er litt ekkelt å finne sånn, men det er ikke noen fare.

Skrevet

Jeg hadde ikke spist kjøtt som hadde ligget med bæsj. Det blir bare for ekkelt.

Skrevet

Ikke noe problem, jeg hadde gjort som deg og så spist steiken.

Sauebæsj er liksom ikke ordentlig bæsj - det er jo bare sorte perler. :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...