Gjest Gjest Skrevet 11. august 2006 #1 Skrevet 11. august 2006 Kommer selv bare på at vi brukte det til kjøttsuppe da jeg var liten, men hva kan man ellers bruke det til?
Gjest BagLady Skrevet 11. august 2006 #2 Skrevet 11. august 2006 Spekemat, lapskaus. Faren min bruker flatbrød til alle retter med brunsaus.
*Enigma* Skrevet 11. august 2006 #3 Skrevet 11. august 2006 Til supper og lapskaus, spekemat og rømmegrøt. Da jeg var liten laget vi det nesten som søll til dessert med kefir og sukker på.
Malama Skrevet 11. august 2006 #5 Skrevet 11. august 2006 Av mat jeg selv spiser i dag, stort sett bare lapskaus, eller suppe dersom vi ikke hr brød eller pannekaker til. I min oppvekst også til fiskegrateng, men det har jeg aldri laget etter at jeg flyttet hjemmefra.
Arkana Skrevet 11. august 2006 #6 Skrevet 11. august 2006 Lapskaus og enkelte typer supper, men vanligvis foretrekker jeg ordentlig brød.
Krista83 Skrevet 11. august 2006 #7 Skrevet 11. august 2006 Jeg spiser flatbrød til lapskaus og spekesild.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå